LED wanddecoratie

VERLICHTE TEXTIELFRAMES

Verlichte textielframes zijn niet meer weg te denken in het hedendaagse straatbeeld. Steeds vaker is deze vorm van wanddecoratie zichtbaar in de winkelinrichting van diverse shops. Dé wanddecoratie voor interieurs waar een hoge attentiewaarde gewenst is. Tevens voldoen onze verlichte textielframes aan hoge eisen ten aanzien van duurzaamheid, kras- en stootvastheid, UV-bestendigheid, lichtechtheid en brandwerendheid.

DECORATIEF VERLICHT FRAME

Wilt u de sfeer in uw ruimte snel en makkelijk aanpassen? Dan zijn de verlichte aluminium textielframes van EFKA de ideale oplossing! In onze branche worden ze ook lightboxen genoemd. Met deze textielframes kunt u geprinte fotodoeken en stoffen banieren snel spannen en verwisselen. Tevens zijn de te gebruiken doeken vaak vuil en stof afstotend. De doeken dienen voorzien te zijn van een kunststof pees, waardoor het fotodoek eenvoudig, snel en strak in het textielframe geplaatst kan worden. Met uiteraard een perfecte en strakke uitstraling als resultaat. De decoratieve verlichte frames zijn ook te verkrijgen zonder LED.

WAARVOOR ZIJN DE DECORATIEVE FRAMES GESCHIKT?

De decoratieve frames zijn zeer geschikt voor vergaderruimtes, spreekkamers, kantoren, de kantine, gangen, standbouw, beurs opstellingen, wachtruimtes etc. Door het verlichten van het frame, wordt er een fantastische eye-catcher getoond die de fotoprint of het schilderij net dat kleine beetje extra uitstraling geeft.