Instore Advertising

IN-STORE ADVERTISING MET TEXTIELFRAMES

Instore advertising is een flexibel en zeer krachtig communicatiemiddel om uw klanten te tonen wat u te bieden heeft en is zeer geschikt voor retailers en leveranciers. Met in-store advertising producten van EFKA maakt u reclame op een manier waarmee u een breed publiek trekt en echt opvalt.

IMPULSAANKOPEN GENEREN MEER OMZET

In-store advertising maakt de winkel levendiger en genereert ook extra omzet, omdat er meer impulsaankopen worden gedaan. Door gebruik te maken van de instore advertising in combinatie met ons innovatieve aluminium textielframes met of zonder LED verlichting trekt u direct de aandacht van uw klanten.

EFKA IS DE SPECIALIST IN CREATIEVE RECLAME PRODUCTEN

EFKA is specialist op het gebied van instore advertising die op maat gemaakt is. Onze creatieve producten werken mee om uw reclame-uiting nog beter in beeld te brengen. De kracht van ons maatwerk ligt hem in het flexibel presenteren van bijvoorbeeld uw aanbiedingen. Het verwisselen van een textieldoek in een textielframe is zeer eenvoudig. Geïnteresseerd in onze instore advertising? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze vertegenwoordigers.

HET FRAME VOORZIEN VAN EEN PEESDOEK

Alleen een peesdoek met platte pees / siliconen strip zijn toepasbaar op bijna al onze aluminium frames. Het peesdoek is toepasbaar op het textielframe, het gebogen frame of LED-frame. De textielprint is alleen niet toepasbaar op onze panel frames of keder frames. Het panel frame kan worden voorzien van een schilderij of ander kunstwerk, zodat deze een verfraaid uiterlijk krijgt. Het keder frame dient voorzien te worden van een textielprint voorzien van een keder pees.