Hangende mogelijkheden voor textiel- en ledframes

HANGENDE MOGELIJKHEDEN

LED- en textielframes worden steeds vaker hangend gebruikt. Maak opvallende hangende displays in winkels, banners die perfect staan in elke showroom of boven elke beursstand met onze ophangsystemen. Met onze suspension cable en ceiling mounts hangt u snel en eenvoudig onze aluminium profielen op.

MOGELIJKE OPHANGSYSTEMEN

De ceiling mount is basis plafondbevestiging waarmee een textielframe of ledframe op te hangen is. Schuif eenvoudig het meegeleverde hardware in de buiten groef van het aluminium frame. Vervolgens kunt u de ceiling mount bevestigen.

HANGEND SYSTEEM VERSTELBAAR

Met de suspension cable hangt u elk frame op elke gewenste hoogte. De suspension cable heeft een lengte van 4 meter. Ideaal bij hoge plafonds. Onze suspension cable is TÜV gecertificeerd. De verstelbare ceiling mounts zijn ontwikkeld voor de Slim 25 en de Heavy 27, dit zijn enkelzijdige textielframes.

DE MONTAGE VAN EEN HANGEND TEXTIELFRAME

In de installatie video hiernaast is te zien hoe een hangend textielframe gemonteerd dient te worden. Het textielframe is te voorzien van ceiling mounts, die hierboven zichtbaar zijn. Mocht u vragen hebben neem gerust contact met ons op.