Cord 43 (gebogen)

Met de gebogen Cord 43, ook wel 2-kanaals kederframe genoemd, is het mogelijk om snel en eenvoudig indrukwekkende banners te maken. Hier zijn slechts twee aluminium Cord 43 profielen voor nodig. Door een buiging in het profiel aan te brengen geef je het een stukje uniekheid. Een profiel met ronde vorm valt direct op wanneer je deze ophangt in een ruimte, ook al zit er een rustige print in.
Gebogen Cord 43
Als cilinder en curved
Eenvoudige installatie
Makkelijk verwisselbaar

Kleuren
zilver
RAL

Direct uit voorraad leverbaar
Hoofdafbeelding Cord 43 (gebogen)

Frame samenstellen

Om dit product te kunnen bestellen heb je een account nodig. Login met je gegevens of vraag een account aan.
Beschrijving

Gebogen Cord 43 frame

Het keder frame is een betaalbaar aluminium profiel, die naast recht ook gebogen verkrijgbaar is. Dit profiel is te voorzien van een textielstof met ronde pees. De pees is van flexibel PVC waaraan een doek bevestigd wordt. Het doek met de flexibele dikke pees wordt in het aluminium frame geplaatst en afgewerkt met de bijgeleverde endcaps. Het profiel wordt veelal gebruikt in de standbouw als beursbanner, in de retail als etalage decoratie en in openbare ruimtes als posterklem.

Als cilinder en curved

Door onze geavanceerde walsmachine kunnen we verschillende vormen buigen. De Cord 43 kan als cilinder en als curved gebogen worden. Het voordeel van een cilinder is dat die van alle kanten zichtbaar is. Een curved frame is ideaal als indrukwekkende hangende banner op bijvoorbeeld beurzen. Beide varianten hebben een minimale radius van 350 mm.

Eenvoudig te monteren

Het product is licht van gewicht en eenvoudig te monteren. Daarnaast kun je de reclameboodschap in een handomdraai aanpassen. Ga met gebogen Cord 43 voor een opbouw die direct in het oog sprint. Je kiest zelf het formaat van het profiel. De pees dient een minimale dikte van 7,5 mm en een maximale dikte van 13 mm te hebben, zodat deze in ons aluminium keder frame geplaatst kan worden. Het keder frame kan opgehangen worden met optioneel bij te bestellen oogjes en kabels.

Specificaties
Artikelnummer NF-04434
Diepte (mm) 43 mm
Type frame Gebogen textielframe
Montagemogelijkheden Aan het plafond
Kleuren Zilver en RAL-kleur naar keuze
Vormen Curved en cilinder
Gewicht 0,462 kilo/meter
Stabilizers mogelijk Nee
Staaflengte 6150 mm