Frame met doek

FRAME MET DOEK

Een aluminium frame met textieldoek is uitermate geschikt voor verschillende doeleinden. Door ons brede assortiment aluminium frames kunnen wij u voorzien van, muurframes, hangende frames, staande frames, akoestische frames, LED frames en nog veel meer. Voor de verschillende toepassingen hebben zijn verschillende textieldoeken bestemd. Het uiteindelijke doel is dat in elk frame een doek wordt gespannen met uw reclame-uiting.

Een textielframe is een aluminium frame met doek dat geheel naar eigen wens te personaliseren is. Zo kunt u de afmetingen en dikte van het frame zelf bepalen, hebt u de keuze uit wel of niet verlicht (en uiteraard diverse soorten licht, eventueel met dimmer en afstandsbediening) en kunt u zelfs bepalen welke vorm het frame heeft. Voor elke situatie hebben onze specialisten wel een passende oplossing te bieden.

EYECATCHERS

Er zijn veel mogelijkheden waarbij u een aluminium textielframe kunt inzetten. Gebruik ze als eyecatcher op beurzen, in de retail of op evenementen. Ook in showrooms, bedrijfspanden en op kantoren kunt u gebruik maken van een frame met doek en zo uw eigen ‘look and feel’ bepalen.

VERBETEREN VAN AKOESTIEK

Wist u trouwens dat wij ook een frame met doek hebben ontwikkeld dat akoestiek en galm op kantoren verbeterd? Dankzij onze Therm Acoustic wordt een comfortabele werkomgeving gecreëerd zonder echte muren te hoeven plaatsen. Multifunctioneel en zowel in te zetten als wanddecoratie en scheidingswand.