Fotowand met interne LED verlichting

FOTOWAND MET LED VERLICHTING

Wilt u een fotowand die echt opvalt, kies dan voor een uitvoering met LED verlichting. De frames worden dan voorzien van interne LED verlichting en er kan een bedrukking geplaatst worden die lichtdoorlatend is. Met een sublimatieprint worden de kleuren mooi en helder en met behulp van de interne LED verlichting trekt deze fotowand nog meer aandacht.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wat een verlichte fotowand gaat kosten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

VERLICHTE WANDPRINTS MET PHILIPS LICENTIE

EFKA verkoopt lightboxes onder licentie van Philips. Deze licentie is van toepassing op onze Edge-lit LED-techniek. Zoals al eerder aangegeven kan de fotowand met LED verlichting worden voorzien van een polyester doek. Dit doek kan naadloos in het frame gedrukt worden. Achter het doek wordt de duurzame (Philips) LED verlichting geplaatst, wat zorgt voor een prachtig lichteffect. De unieke fotowand voldoet aan hoge eisen ten aanzien van duurzaamheid, kras- en stootvastheid, uv-bestendigheid, lichtechtheid en brandwerendheid.