FESPA 2023

De FESPA is Europa's grootste jaarlijkse beurs voor de signage- en visuele communicatie-industrie. De beurs vindt dit jaar plaats in München, Duitsland. Alle professionals in de signindustrie zullen aanwezig zijn. Denk aan signmakers, grootformaat printers, display producenten, standbouwers en carwrappers. 

Wij staan klaar om je te inspireren

Kom naar onze beursstand (A2-C70) en ontdek onze nieuwste innovatie: een smal 3D-profiel voor het plaatsen van dubbelzijdige textielprints in L-, U- en O-opstellingen. Met een diepte van slechts 44 mm geeft het een elegante en professionele uitstraling aan elke presentatie. De geplaatste textielprint is zichtbaar vanaf meerdere zijden en perfect voor zowel hangend als vrijstaand gebruik.

Maar dat is nog niet alles! We presenteren je graag ons adviesplan, een handig stappenplan voor de keuze van het juiste textielframe. Met ons adviesplan geef je je klant het juiste advies bij de aankoop van een textielframe.

Op onze beursstand laten we je zien wat er allemaal mogelijk is met onze textielframes en geven we je inspiratie om het project van jouw klant uniek te maken. Of het nu gaat om een beursstand, winkelinrichting of iets heel anders, onze textielframes bieden oneindig veel mogelijkheden om het project van jouw klant naar een hoger niveau te tillen. Kom langs op stand A2-C70 en ontdek de perfecte oplossing voor jouw specifieke behoeften. Wij staan klaar om je te inspireren en te helpen bij het vinden van de beste oplossing!

Algemene informatie
  • 23 t/m 26 mei 2023
  • Messe München
  • Am Messeturm, 81829 München, Duitsland
  • Hal A2, stand C70

Kaarten bestellen

Bestel vóór 23 april gratis kaarten met de vouchercode 'FESHXseFr63'. Vanaf 23 april betaal je €30,- per kaart met onze vouchercode.
Kaarten bestellen

Plan een afspraak met ons in

Plan nu alvast een afspraak met ons in. Zo weet je zeker dat we op dat moment alle tijd voor je hebben en hoef je niet onnodig te wachten!

Volg ons op LinkedIn

Ben je benieuwd hoe wij ons voorbereiden op de FESPA? Volg ons dan op LinkedIn. Daar laten we zien wat je van EFKA kunt verwachten op de FESPA.