Beurswand

Beurswand

Een beurswand, ook wel presentatiewand, is een mooie manier om de aandacht van bezoekers op een beurs te trekken. We hebben rechte beurswanden, gebogen beurswanden en verlichte beurswanden. Doordat de beurswand van aluminium is heeft het product een lange levensduur en is het relatief licht van gewicht. De presentatiewand kun je voorzien van een peesdoek, die volledig bedrukt kan worden in de huisstijl van jouw klant. Je bepaalt zelf de afmeting, framedikte en kleur van jouw beurswand.

Gebogen beurswand

Een gebogen beurswand is zeer geschikt om als indrukwekkende achterwand te gebruiken. Ook kan een gebogen beurswand gebruikt worden als unieke scheidingswand of banner. We hebben meerdere aluminium profielen die gebogen kunnen worden, ook wel een curved wall. Je bepaalt zelf de gewenste radius van de beurswand. We kunnen naast een curved wall ook cirkels en cilinders van onze profielen maken. De gebogen beurswand is eenvoudig te monteren en te voorzien van een textielprint. Het frame kan voor iedere gelegenheid opnieuw gebruikt te worden, doordat je het frame eenvoudig van een nieuwe textielprint kunt voorzien. Een gebogen beurswand kan gemaakt worden met de Simple 19, Heavy 27, Double 44, Double 80 en Lightbox 90 profielen.

Verlichte beurswand

Wil je graag een verlichte beurswand? Ook dat is mogelijk! Zelfs onze gebogen beurswanden zijn met verlichting verkrijgbaar. Hiervoor kan het Lightbox 90 profiel gebruikt worden. Een goede verlichting is essentieel voor een mooie beursstand en goede beurspresentatie. Hoe mooi is het dan dat je dit in je beurswand kunt verwerken. Je bepaalt zelf de gewenste afmeting van jouw verlichte beurswand.

Professionele beurswanden

Plaats de beurswand vrijstaand met behulp van baseplates, ook wel voetplaten. Voor nog meer versteviging kan de beurswand extra aan het plafond gezekerd worden. Op de productpagina van de aluminium profielen is te zien welke baseplates geschikt zijn. We hebben ook halve voetplaten in het assortiment, dit kan erg handig zijn als de beurswand strak tegen een wand geplaatst moet worden. Zo voorkom je onnodige verspilling van ruimte.

Maak jouw beurswand uniek

Om de beurswand van jouw klant extra op te laten vallen is het mogelijk om een tekst, logo of ander vector bestand in het textielframe te laten graveren. Je kunt het beursframe ook een andere kleur geven dan de standaard kleuren zilver, zwart en wit. Bijvoorbeeld een kleur in lijn met de stijl van de beursstand. Geef jouw gewenste RAL-kleurcode op en wij poedercoaten het beursframe in jouw gewenste kleur. Hoe leuk is dat?

Marktleider in aluminium textielframes

We zijn leverancier en groothandel van aluminium textielframes, ledframes en panel frames. Dankzij onze machines, efficiënte productiemethode en kennis kunnen we snel uit onze grote voorraad leveren. We leveren alleen aan resellers en streven een intensieve samenwerking met onze klanten na.

Word partner van EFKA

Door een account aan te maken kan je je bestellingen online inzien en sneller afrekenen.