Beurspresentatie

INNOVATIEVE BEURS- EN PRESENTATIESYSTEMEN

Een beurspresentatie is pas compleet met een enkelzijdig- of dubbelzijdig textielframe. Nog meer op willen vallen? Schaf dan een LED frame aan die ingezet wordt als lightbox. Deze opties maken de beurspresentatie compleet. Wanneer u uw bedrijf of product op een beurs wilt presenteren, is het van belang dat u goed voor de dag komt bij uw doelgroep. Onze aluminium producten met en zonder LED verlichting lenen zich uitstekend voor een optimale beurspresentatie. Met de producten van EFKA tovert u snel en eenvoudig uw beursstand om in een echte eyecatcher. Voor de juiste innovatieve beurspresentaties hebben wij de kennis, de producten en ervaring in huis.

DE CUBE 65 ALS MODULAIR TEXTIELFRAME

Er kan een complete beurs opgebouwd worden met onze aluminium achterwanden. Onze beurs- en presentatiesystemen zijn zeer gemakkelijk in gebruik en binnen 30 á 45 minuten opgezet. Om een beursdeelname tot een succes te maken is een goede presentatie en uitstraling van belang. Naast een geweldige uitstraling op beurzen, is de achterwand ook bruikbaar in showrooms en andere winkels. Elke visual kan op de textielprint gedrukt worden. Denk bijvoorbeeld aan een autopresentatie bij autodealers of aanbiedingen in de supermarkt. Textieldoeken die afgewerkt zijn met een platte siliconen pees, kunnen in onze aluminium textielframes worden geplaatst.

Wij kunnen het beursmateriaal voor zowel de vakbeurzen als consumentenbeurzen tot in de puntjes verzorgen. Onze vertegenwoordigers geven u graag advies over de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor uw beurspresentatie.

HEEFT U VRAGEN, NEEM CONTACT OP

Voor meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van beurspresentaties kunt contact met ons opnemen.