Beursdisplays

GA VOOR EEN PROFESSIONELE UITSTRALING MET MOBIELE BEURSDISPLAYS

Een beurs display van EFKA zet u in voor een professionele uitstraling. Wij zijn gespecialiseerd in o.a. mobiele beursdisplays, beurswanden en beursstands. Ga voor een mooie, opvallende beurs display waarmee u gegarandeerd opvalt bij beursbezoekers.

Bij EFKA leveren wij uitsluitend via resellers. Daarom zijn wij uw partner in frames. Samenwerken om tot het beste resultaat te komen is ons doel. Wij maken duidelijke afspraken en adviseren u waar nodig is.

VAL NOG MEER OP MET VERLICHTE DISPLAYS

Met verlichte displays valt u nog meer op. Ideaal voor een presentatie op beurzen en evenementen. Ons innovatieve modulaire standbouw systeem maakt het gemakkelijk om displays, beursstands en beurswanden op en af te bouwen. Ongeacht deze LED of non-LED is.

Wanneer u regelmatig aanwezig bent op beurzen of evenementen is het mogelijk verstandiger om aluminium frames te kopen in plaats van te huren. Na drie beursbezoeken heeft u de kosten van het kopen van een beursstand er al uit. Onze modulaire standbouw systemen zijn oneindig bruikbaar en kunnen worden voorzien van diverse prints. Heeft u een nieuwe boodschap? Wissel dan eenvoudig de textielprint voorzien van siliconen pees.