Opvallen op evenementen

EVENEMENTEN ONDERSCHEIDEND AANKLEDEN MET GEBOGEN BEURSBANNERS

Een bijzondere toevoeging op een evenement zijn de gebogen banners van EFKA. Uit eigen ervaring kunnen wij spreken dat bij het aankleden van een evenement hierdoor een boodschap net dat zetje extra kan meegeven. Hierdoor springt uw reclame uiting uit het oog. Mede door onze geavanceerde walsmachines kunnen er veel verschillende vormen worden gebogen. Zo kan uw klant de opvallendste vormen maken waardoor alle aandacht naar de specifieke reclame uiting of boodschap wordt getrokken.

IDEALE OPVULLING IN EEN RUIMTE BANNERS DIE GEBOGEN KUNNEN WORDEN

De gebogen textielframes kunnen perfect als aankleding op een evenement worden gebruikt. Op een evenement kan eenvoudig een ruimte gecreëerd worden met deze textielframes. De aluminium profielen worden modulair opgebouwd waardoor opslag en transport heel eenvoudig is. Door er een frame neer te zetten met een lichte curve, krijgt de ruimte meer dynamiek. Om de ruimte meer tot zijn recht te laten komen, kan het frame ook nog worden voorzien van akoestisch materiaal of LED-verlichting. Onze akoestische materialen zijn van hoge kwaliteit en geven een goede demping. Daarnaast zijn de LED-verlichte banners echte eyecatchers op beurzen. Deze zijn tevens rechthoekig als gebogen verkrijgbaar. Creëer unieke lampen voor aan het plafond of uit het oog springende verlichte banners.

BEKIJK EERDERE CREATIES EINDELOOS VARIËREN

Onze gebogen textielframes zijn verkrijgbaar als enkelzijdig- en dubbelzijdig frame in twee verschillende diktes. De Heavy 27 en Double 44 bieden voor uiteenlopende doeleinden een unieke oplossing en dragen bij aan het versterken van een opvallende reclame-uiting. Hiermee kunt u zich onderscheiden van de rest. Weet u nog niet helemaal zeker voor welke doeleinden onze frames geschikt zijn? Bekijk dan de eindeloze creaties en variaties op onze impressie pagina van gebogen frames, om uw eigen unieke idee te genereren.