Standbouw beursstand

Met de Carre 80, ontwerpt u een beursstand met naadloze hoeken. Een beursstand kan op diverse manieren gebouwd worden. Kies voor een achterwand (I-opstelling), een achterwand met zijwand (L-opstelling) of 3D standbouw met onze U-opstelling. Maak van uw beursstand een echte eyecatcher en compleet met de O-opstelling.

Mogelijke opstellingen

  • Carre L: Twee dubbelzijdige wanden
  • Carre U: Drie dubbelzijdige wanden
  • Carre O: Vier dubbelzijdige wanden

Creëer een complete beursstand

De combinatie met de Double 80 maakt een stevig en stabiel geheel. Door gebruik van stabilizers is elk gewenst formaat mogelijk. Bij de I-opstelling is het mogelijk om de Double 80 vrijstaand of hangend te plaatsen. In een handomdraai een andere look? Wissel eenvoudig het textieldoek. Ideaal voor beursstands!

Het voordeel van een textielframe

Schaf eenmalig een textielframe aan en wissel snel en eenvoudig van reclame-uiting met een geprint textieldoek in een aluminium frame. Het peesdoek is snel en eenvoudig in het textielframe te spannen. De populariteit van deze peesdoeken is eenvoudig te verklaren: een mooi manier van presenteren en snel een eenvoudig te wisselen. In een handomdraai verandert u uw reclame uiting en dit zo vaak u wenst.