Reclame lichtbakken

Een beurs is bedoeld om uw product of dienst onder de aandacht te brengen. Op de beurs moet uw product of dienst de volle aandacht krijgen en zich onderscheiden van de concurrenten. Op deze pagina geven wij tips over het gebruik van reclame lichtbakken op een beurzen.

Op een beurs wil uw klant een snel en eenvoudig in elkaar te zetten frame, die ook makkelijk mee te nemen is. Een voordeel van onze reclame lichtbakken is het plug-and-play systeem. Al het voorwerk wordt door ons gedaan, waardoor er op locatie veel tijd bespaard wordt. Een EFKA lightbox, reclame lichtbak, kan snel volledig worden opgebouwd.

Reclame lichtbak op beurzen 

Eindeloos combineren en vooral opvallen, dat kan met onze reclame lichtbak. Alles uit de kast halen om uw klant het gewenste resultaat te geven. Met onze LED-technieken is geen wens te groot en kan elke maat worden gemaakt. Neem de LED op stabilizer. Dit type aluminium frame gecombineerd met backlit LED’s kan gemaakt worden in elke maat. Deze ultieme eyecatcher trekt alle aandacht en zorgt dat uw uiting het meest tot zijn recht komt.

Reclame lichtbak met textielprint

Mochten er nog twijfels zijn over de aanschaf van een reclame lichtbak met textielprint. Neem dan gerust een kijkje op onze impressie pagina om te zien wat de mogelijkheden zijn van lightboxes. Door onze ervaring en expertise is geen maat te groot en geen aluminium frame te klein. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Twijfel daarom niet om contact met ons op te nemen, zodat wij u direct kunnen helpen.