Mobiele banner

Onze dubbelzijdige staande mobiele banner is dé eyecatcher op beurzen en andere evenementen. Deze banner wordt tevens toegepast als signage in de retail, horeca en in showrooms. Het aluminium textielframe is eenvoudig te monteren en te voorzien van een textielprint. De textiel foto is op te rollen en fungeert als een roll up banner. Creëer spectaculaire banners in elke maat. Wissel eenvoudig de textielprint en verander meteen de uiting. Voor een kleine banner adviseren wij de Double 44.

Mobiele beursbalie

Naast een mobiele banner, zorgt een beursbalie ervoor dat u eenvoudig en professioneel deel kunt nemen aan events. De banner is gemakkelijk te verplaatsen. Door de banner te voorzien van baseplates on wheels. Dit is een voetensteun voorzien van wielen, waardoor de mobiele desk snel en gemakkelijk te verplaatsen is.

Door een beursbalie toe te voegen maakt u uw beursstand compleet. De beursbalie is aan beide zijden te voorzien van een textielprint voorzien van een pees, ook wel peesdoek genoemd. Het textielframe is eenvoudig te monteren en u bepaalt zelf de gewenste hoogte en breedte. Wilt u efficiënt gebruik maken van een banner? Lees dan onze blog op textiledframes.