Hangende banieren

Om in gesprek te komen met potentiële klanten, is het van belang dat ze een beursstand weten te vinden. Met een hangende banner wordt de attentiewaarde verhoogd. Hanging banners (hoog) boven een beursstand trekken de aandacht al vanaf grote afstand. Creëer extra communicatie oppervlakte zonder meer meters te huren.

Veschillende vormen en maten

De hangende banieren zijn er in verschillende vormen (rond, vierkant, driehoek) en maten verkrijgbaar. Het aluminium textielframe wordt voorzien van een textieldoek met pees, ook wel peesdoek genoemd. Deze pees wordt aangesloten op het aluminium profiel, waardoor het doek gespannen wordt. Doordat de hangende banner dubbelzijdig wordt gebruikt, ontstaat er een mooi geheel die van beide zijden te bewonderen is. Hangende banieren worden, met een ceiling mount en suspension cable, aan het dak/plafond bevestigd.

Toepasbaar in elke branche

Niet alleen bij standbouw wordt er gebruik gemaakt van hangende banners, maar ook in de horeca en retail wordt er gebruik gemaakt van hanging banners. Hetzij als bewegwijzering of als sfeermaker.