Gebogen hangende banner

Een gebogen frame is zeer geschikt om als indrukwekkende banner bij beurzen te gebruiken. Tevens kan het gebogen frame gebruikt worden als unieke scheidingswand of achterwand. Verhoog de attentiewaarde met textielframes in deze unieke vorm. Het aluminium frame is eenvoudig te monteren en te voorzien van een textielprint. Creëer spectaculaire banners in elke maat. Wissel eenvoudig de textielprint en verander meteen de look en feeling.

Hangende banner

Het gebogen frame kan ook als hangende banner worden gebruikt. Om de attentiewaarde te vergroten is het mogelijk om voor een dubbelzijdig textielframe te gaan. Door onze geavanceerde buigtechnieken is het mogelijk om aluminium textielframes dusdanig te buigen dat er een cirkel, cilinder of halfronde vorm ontstaat.

Opvallende gebogen textielframes

Het gebogen textielframe is verkrijgbaar als enkelzijdig- en dubbelzijdig frame in twee verschillende diktes. De Heavy 27 en Double 44 bieden voor uiteenlopende doeleinden een unieke oplossing en dragen bij aan het versterken van een opvallende reclame-uiting. Hiermee kunt u zich onderscheiden van de rest. Weet u nog niet helemaal zeker voor welke doeleinden onze frames geschikt zijn? Bekijk dan de eindeloze creaties en variaties op onze impressie pagina van gebogen frames, om uw eigen unieke idee te genereren.