Showroom

Een moderne showroominrichting is tegenwoordig niet meer weg te denken uit een winkelpresentatie. Zodra potentiële klanten uw winkel binnen lopen, verwachten zij een inspirerende en interactieve omgeving waarin zij kennis kunnen maken met het product. EFKA is dankzij jarenlange ervaring de leverancier op het gebied van aluminium frames voor de showroom inrichting.

Aluminium frames voor autodealers en kledingwinkels

EFKA levert aluminium frames voor de inrichting van showrooms in diverse branches. De inrichting van de showroom verzorgen wij voor diverse automerken, woonboulevards, kleding- en schoenenwinkels. Creeër sfeer en sensatie in uw showroom door middel van het dubbelzijdige textielframe. Plaats het aluminium frame vrijstaand of hangend. Het frame is gemakkelijk af te stemmen op de wensen van uw klant. Het formaat van het aluminium frame is zelf te bepalen. De kale ruimtes krijgen sfeer en zorgen voor een betere akoestiek.

Dubbelzijdige textielframes voor uw showroom inrichting

Uiteraard zijn onze aluminium frames voor het gebruik op lange termijn. Onze duurzame aluminium frames zijn te voorzien van een textieldoek. De textieldoeken zijn gemakkelijk te vervangen. Oude textieldoeken kunnen weer worden ingeleverd. Deze worden geschonken aan een goed doel.