Reclame lichtbak

Hoe laat je de boodschap opvallen voor een potentiële klant? Juist met onze reclame lichtbakken. In ons assortiment hebben wij diverse breedtes in lichtbakken die voor reclamedoeleinden gebruikt kunnen worden. Met een reclame lichtbak, lightbox, verhoogd u de aandacht van een potentiële klant. Een textielprint met platte pees kan in de lightbox geplaatst worden. Een LED-frame heeft een grotere aantrekkingskracht dan een normaal, niet verlicht, textielframe. Om extra op te vallen is een reclame lichtbak met extra lumen leverbaar. Hierdoor kan letterlijk niemand meer om uw lichtbak, voorzien van peesdoek, heen.

Indoor lightbox wordt veel gebruikt in de retail

Zoals hiernaast te zien is, versterkt een textielframe met LED niet alleen de afbeelding, maar ook de gehele showroom. Het heeft een dusdanige toegevoegde waarde, dat de hele showroom een betere uitstraling krijgt. Mocht er in deze situatie gekozen zijn een textielframe in plaats van een LED-frame, dan zou het evengoed opvallen, maar zou de sfeer en beleving anders zijn. De lightbox zorgt ervoor dat de afbeelding ook echt begint te leven. De kracht van een indoor lightbox kan daarom niet onderschat worden. Een lightbox geeft de ruimte meer dimensie, meer beleving en een moderne uitstraling.

Unieke creaties in winkelpanden met lichtbakken en textielprints

Mochten er nog twijfels zijn over de aanschaf van een lichtbak met textielprint. Neem dan gerust een kijkje op onze impressie pagina om te zien wat de mogelijkheden zijn van lightboxes. Door onze ervaring en expertise is geen maat te groot en geen aluminium frame te klein. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Twijfel daarom niet om contact met ons op te nemen, zodat wij u direct kunnen helpen en van advies voor een textielframe met LED-licht kunnen voorzien.