Gebogen wanddecoratie

Door te spelen met ronde vormen kunt u inspelen op het gevoel van uw klanten. Gebruik het gebogen aluminium profiel als wanddecoratie binnen uw organisatie. Een aluminium cirkel aan uw wand kan direct associatie geven met een product en het onderscheidt zich van de “standaard” rechte vormen die nu veelal worden gebruikt. Door het gebruik van een cilinder aan het plafond maakt u het mogelijk om een reclame-uiting van alle kanten te laten zien.

Een reclameboodschap verspreiden met gebogen textielframes

Een bijzondere toevoeging binnen uw marketing uitingen worden gemaakt door gebogen textielframes. Uit ervaring weten wij dat uw boodschap hierdoor net die extra aandacht krijgt waardoor uw reclame-uiting beter tot zijn recht komt. De aandacht die een gebogen textielframe krijgt, staat niet in verhouding met een vierkant of rechthoekig frame. Uw reclame-boodschap verspreidt u dus effectiever met gebogen aluminium textielframes.

Uit onderzoek is gebleken dat mensen gelukkig worden van ronde vormen. Ronde vormen worden geassocieerd met veiligheid, harmonie, sociaal, blijheid en rust. Wanneer het winkelende publiek gelukkig in uw winkel loopt hebben ze de neiging om makkelijker geld uit te geven!

Maak kennis met onze impressies

Onze gebogen textielframes zijn verkrijgbaar als enkelzijdig- en dubbelzijdig frame in verschillende diktes. De Heavy 27 en Double 44 worden hiervoor het vaakst ingezet en bieden een unieke oplossing voor diverse doeleinden. Gebogen aluminium frames dragen bij aan het versterken van een opvallende reclame-uiting. Hiermee kunt u zich onderscheiden van de rest. Weet u nog niet helemaal zeker voor welke doeleinden onze frames geschikt zijn? Bekijk dan de eindeloze creaties en variaties op onze impressie pagina van gebogen frames, om uw eigen unieke idee te genereren.