Fotowand

Enkelzijdig textielframe met een moderene uitstraling

In de retail wordt er steeds vaker met textielframes gewerkt. De enkelzijdige textielframes worden ingezet als wanddecoratie of fotowand om een winkel- of kantoorpand een gezellige sfeer te geven. Maar ook om de consument een extra ervaring mee te geven. Denk hierbij aan de kapper, de bakkerij en de bloemenzaak in de straat. Het enkelzijdige textielframe zorgt voor een extra dimensie en zal ook de verkoop bevorderen. De textielprint is namelijk niet alleen te voorzien van een afbeelding, maar ook tekst, zodat de reclame wordt geuit.

Inzetbaar als fotowand of fotowanden

De aluminium profielen zijn economisch en stevig. Onze textielframes kunnen aan de muur worden bevestigd of vanaf het plafond worden opgehangen. De textielframes, geschikt voor wanddecoratie, zijn in diverse kleuren verkrijgbaar.

EFKA levert exclusief aan resellers

Bij EFKA leveren wij via onze dealers. Daarom zijn wij, voor u als reseller, uw partner in frames. Samenwerken om tot het beste resultaat te komen is ons doel. Wij maken duidelijke afspraken en staan voor onze partners klaar. Wij gaan voor snelheid en continuïteit en denken, waar nodig, met u mee.