Verbeterde galm en akoestiek

AKOESTIEK VERBETEREN

Storende geluiden op kantoor en moeilijk verstaanbare gesprekken: ze lijken onlosmakelijk verbonden met de meeste kantoren. Een slechte akoestiek op kantoor wordt ervaren als drukte, slechte verstaanbaarheid, vermoeidheid, verminderde concentratie en productiviteit.

Het gebruik van (teveel) harde materialen in het interieur is hier verantwoordelijk voor. Een slechte akoestiek op kantoor zorgt op den duur ook voor gezondheidsklachten. Een investering in het verbeteren van de akoestiek en het verminderen van galm op kantoor betaalt zichzelf daarom terug. Bovendien verbetert u het welzijn van uw werknemers en collega’s. Wellicht wel herkenbaar bij u.

EFFECTIEF AFSCHERMEN

Het afschermen van de werkplek is heel effectief. In ons assortiment vindt u diverse mogelijkheden ter verbetering en vermindering van galm op kantoren. Om het juiste absorptiemateriaal te bepalen, is het van belang om te weten wat de (voornaamste) geluidsbron is en in welke opstelling uw personeel en collega’s zich bevinden. Onze aluminium frames, voorzien van een textiel poster en absorberend materiaal, kunnen in elke situatie worden toegepast.