Ruimte verdeler

In elke gewenste ruimte

Een scheidingswand, ook wel een kantoorscherm, ruimteverdeler, akoestische wand genoemd, is inzetbaar in elke gewenste ruimte. Met een scheidingswand deelt u ruimtes flexibel in. Het aluminium frame kan aan beide zijden worden voorzien van een doek. De verdeler zorgt voor sfeer en een betere akoestiek.

De ruimteverdelers zorgen voor meer privacy op de werkplek. De scheidingswand is in elk gewenst formaat te verkrijgen. De wand zorgt ervoor dat werknemers minder last hebben van storende omgevingsgeluiden. Hierdoor kunnen ze zich beter op hun eigen werk focussen.

 

Ruimteverdelers

Een grote ruimte opdelen in kleine ruimtes? Dit kan met ons dubbelzijdige textielframe voorzien van textielprint. U creëert snel en eenvoudig een extra ruimte in een ruimte. Soms is het handig om een ruimte te verdelen in functionele gebieden, zoals bij een concert of bibliotheek. Bijvoorbeeld een grote zaal dient opgedeeld te worden in een vergader en restaurant gedeelte. Dan is een cateringswand de perfecte oplossing. De cateringswand, voorzien van een textieldoek met daarop een print, wordt ingezet als scheidingswand. De meest gebruikte print in de horeca is een print met daarop voedsel en drinken.

 

Ruimtes

Naast meer privacy op de werkplek, kan de scheidingswand ook ingezet worden op diverse beurzen of evenementen als bewegwijzering, cateringswand of sfeermaker. Onze textielframes zijn gemakkelijk te monteren en te verplaatsen.