Opvallende omlijsting

OPVALLENDE OMLIJSTINGEN

Bij EFKA is het mogelijk om een opvallende omlijsting aan te schaffen. Deze opvallende omlijsting wordt gemaakt van aluminium. Het frame functioneert als paneel waarop een canvas of het plaatmateriaal bevestigd kan worden. Het frame geeft een professionele en exclusieve uitstraling aan uw kunstwerk of foto op canvas. De L-shape 30 is verkrijgbaar in verschillende fineer kleuren.

ALUMINIUM BAKLIJSTEN

De panel frames staan ook bekend als aluminium baklijsten en paneel frames. Het aluminium frame is namelijk een paneel waarop het plaatmateriaal wordt bevestigd. Als het materiaal is bevestigd, lijkt het frame op een baklijst. Baklijsten zijn vaak gemaakt van hout, maar bij EFKA worden de aluminium profielen voorzien van een houten fineer. Echter worden de frames met aluminium uitstraling het meest verkocht. EFKA maakt de aluminium baklijsten in elk gewenst formaat. Dus mocht u nog twijfelen over de aankoop van een baklijst als opvallende omlijsting, neem gerust contact op met ons sales team

ZELF MAKEN

Baklijsten en paneel frames worden ook wel canvaslijst of in meervoud canvaslijsten genoemd. Via ons bestelsysteem, voor resellers, is het eenvoudig om een baklijst, panel frame of paneel frame te kopen. Baklijsten zelf maken? Wij raden u aan dit niet te doen. Dit omdat het erg veel tijd en nodige kennis vereist. Door de jarenlange ervaring en vakmanschap leveren wij snel, duurzame en stevige baklijsten op maat.