Opvallende lightbox

UW PARTNER IN FRAMES

Textielframes zijn in verschillende soorten en formaten leverbaar! In de afgelopen jaren heeft de combinatie van een modulair aluminium frame, met textielprint voorzien van een siliconenstrip, zich bewezen. Wissel snel en eenvoudig van reclame-uiting met een peesdoek in een aluminium textielframe. In ons assortiment hebben wij enkelzijdige aluminium frames en dubbelzijdige aluminium frames. De textielframes zijn in het zwart, wit en geanodiseerd zilver verkrijgbaar.

LED frames in alle maten! Kies voor een aluminium frame met LED verlichting en laat uw reclame-uiting opvallen. De LED frames zijn geschikt voor diverse toepassingen: van indoor

lightbox aan de wand als sfeermaker tot aan een opvallende eyecatcher in etalage of showroom. Ook zijn onze lichtbakken met LED voor peesdoek in diverse kleuren verkrijgbaar.

Gebogen frames in elke mogelijke vorm! Tegenwoordig zijn de gebogen textielframes de aluminium frames die letterlijk en figuurlijk het verschil maken. Door hun opvallende uiterlijk, hebben ze al een streepje voor op de normale aluminium textielframes. Zowel enkel- als dubbelzijdige profielen worden naar wens in de juiste radius gebogen. Met de gebogen aluminium frames creëert u een unieke beleving in uw winkel, kantoor of beursstand. Tevens zijn de gebogen frames te voorzien van LED verlichting.