Akoestische oplossing

VERBETER AKOESTIEK

EFKA heeft de oplossing om akoestiek binnen een organisatie te verbeteren. Storende geluiden op kantoor en moeilijk verstaanbare gesprekken: ze lijken onlosmakelijk verbonden met de meeste kantoren. Een slechte akoestiek op kantoor wordt ervaren als drukte, slechte verstaanbaarheid, vermoeidheid, verminderde concentratie en productiviteit. Het gebruik van (teveel) harde materialen in het interieur is hier verantwoordelijk voor. Een slechte akoestiek op kantoor zorgt op den duur ook voor gezondheidsklachten. Een investering in het verbeteren van de akoestiek betaalt zichzelf daarom terug. Bovendien verbetert u het welzijn van uw werknemers en collega’s.

SCHEIDINGSWAND

Niemand wil in een saai kantoor zitten. Onze aluminium frames, voorzien van een textiel poster en absorberend materiaal, kunnen in elke situatie worden toegepast. Door de combinatie van de textielprint en het absorberende materiaal, verminderd u de galm en verbetert u uw akoestiek. Het dubbelzijdige textielframe biedt niet alleen een betere akoestiek, maar verbetert tevens de sfeer in de werkruimte. Het dubbelzijdige textielframe fungeert als scheidingwand.

De dubbelzijdige textielframes zijn echte sfeermakers binnen een bedrijf of organisatie. De textielframes frames zorgen ervoor dat hetgeen dat getoond wordt als echte eyecatcher fungeert. De mogelijkheid om sfeermakers te plaatsen zijn divers. Onze hangende en staande dubbelzijdige textiel frames worden veelal gebruikt op beurzen, bij touroperators en tijdens andere evenementen.