Drivers

Onze led-drivers zijn speciaal gemaakt om onze ledframes te ondersteunen. De voeding heeft een constante output van 24 volt met een IP-waarde van IP20 (spatwaterdicht). De drivers zijn zeer compact, licht en klein van stuk. De driver is verkrijgbaar met een wattage van 30, 60, 75, 100 of 200 Watt. De voedingen zijn dimbaar met behulp van onze dimmers en repeater(s). Op de drivers zit een garantie van 2 jaar.
Lees meer
12 producten gevonden

Automatische beveiliging

In de drivers zit een automatische beveiliging, die ervoor zorgt dat de stroomvoorziening wordt gestopt, indien nodig. Denk bijvoorbeeld aan te hoge temperaturen, een open stroomcircuit of een te kort stroomcircuit. De voeding start automatisch nadat de fout is verholpen.

Bevestig met 3M tape

De driver is voorzien van een 3M VHB™ tape, zodat deze op alle oppervlakken bevestigd kan worden. Deze tape is zeer krachtig, waardoor schroeven overbodig worden.

Per stuk of in bulk

Een driver kan geleverd worden vanaf één stuk, met of zonder kabel. Daarnaast kunnen onze drivers in bulk besteld worden, ook dit is mogelijk met of zonder kabel.