Baseplate wheel

Een voetplaat op wielen is geschikt om textielframes vrijstaand te plaatsen en te verrijden. De baseplate kan eenvoudig onder het frame gemonteerd worden met het meegeleverde bevestigingsset. 

Voetplaat op wielen
Geschikt voor veel profielen
Verkrijgbaar in het zilver
Beschikt over een rem

Kleuren
zilver
RAL

Direct uit voorraad leverbaar
Hoofdafbeelding Baseplate wheel

Frame samenstellen

Om dit product te kunnen bestellen heb je een account nodig. Login met je gegevens of vraag een account aan.
Beschrijving

Voor klein formaat frames

De baseplate wheel is geschikt voor vrijstaande frames tot een hoogte van 1,7 meter. De voetplaat is van staal en standaard in het zilver leverbaar. Toch liever een andere kleur? Geef je gewenste RAL-kleurcode op en wij poedercoaten de voetplaat in de door jou gekozen kleur. De wielen zijn voorzien van een klem, waardoor het frame eenvoudig op de rem gezet kan worden.

Vrijstaande toepassingen

Baseplates hebben we in verschillende soorten, diktes en formaten beschikbaar. Een baseplate op wielen zorgt ervoor dat een aluminium frame stabiel, stevig en vrijstaand geplaatst en verreden kan worden. Hierdoor is deze goed in te zetten als banner, perswand, sponsorwand of scheidingswand.

Eenvoudige montage

Kantel het frame om de voetplaten op wielen te bevestigen. Druk de fixing set aan de onderkant in de groef van het profiel en bevestig hierop de voetplaat. Draai de bijgeleverde schroeven vast met de inbussleutel. Herhaal dit voor de andere kant. De voetplaat is geschikt voor bijna al onze profielen.

Alternatief: baseplate side wheel

We adviseren de baseplate side wheel voor normaal tot groot formaat frames. Doordat deze op twee punten bevestigd wordt, zowel aan de onder- als zijkant, staat dit frame veel steviger dan een standaard voetplaat op wielen. Een standaard voetplaat op wielen wordt namelijk enkel aan de onderzijde bevestigd.

Specificaties
Artikelnummer FK-0180
Geschikte profielen Double 44, Double 49, Double 50, Double 80, Double 100, Lightbox 90, Lightbox 120, Lightbox Double 100, Lightbox Double 120, Lightbox Double 160, Carre 80, Quatro 50 en Carre 160
Kleuren Zilver en RAL-kleur naar keuze
Gewicht 1085 gram
Materiaal Staal
Afmeting 450 x 150 x 3 mm
Inclusief inbussleutel Ja