Baseplate slim refined

Een baseplate fungeert als voetsteun onder onze aluminium profielen. De baseplate kan eenvoudig onder het frame gemonteerd worden met het meegeleverde bevestigingsset. De baseplate slim refined is een luxe variant van de baseplate slim en toepasbaar op vrijwel alle dubbelzijdige profielen.

Luxe variant van de baseplate slim
Extra stevige voetplaat
Gemaakt van aluminium
Geschikt voor veel profielen

Kleuren
zilver

Direct uit voorraad leverbaar
Hoofdafbeelding Baseplate slim refined

Frame samenstellen

Om dit product te kunnen bestellen heb je een account nodig. Login met je gegevens of vraag een account aan.
Beschrijving

Luxe variant van de baseplate simple

De baseplate slim refined is 8 mm dik, waar de baseplate slim slechts 3 mm dik is, hierdoor staat het frame steviger. Deze variant is gemaakt van geanodiseerd aluminium in plaats van staal, hierdoor heeft het een betere zilveren kleur en beschikt het over een harde en slijtvaste laag die het onderliggende aluminium goed beschermt. Deze variant is qua uiterlijk iets chiquer vormgegeven, met onder andere ronde hoeken. De voetplaat is standaard in het zilver leverbaar. 

Vrijstaande toepassingen

Baseplates hebben we in verschillende diktes en formaten beschikbaar. Een baseplate zorgt ervoor dat een aluminium frame stabiel, stevig en vrijstaand geplaatst kan worden. Hierdoor is deze goed in te zetten als banner, perswand, sponsorwand of scheidingswand.

Eenvoudige montage

Kantel het frame om de voetplaten te bevestigen. Druk de fixing set aan de onderkant in de groef van het profiel en bevestig hierop de voetplaat. Draai de bijgeleverde schroeven vast met de inbussleutel. Herhaal dit voor de andere kant. De voetplaat is geschikt voor bijna al onze profielen.

Specificaties
Artikelnummer FK-0107
Geschikte profielen Double 44, Double 49, Double 50, Double 80, Double 100, Lightbox 90, Lightbox 120, Lightbox Double 100, Lightbox Double 120, Lightbox Double 160, Carre 80, Quatro 50 en Carre 160
Kleuren Zilver
Gewicht 630 gram
Materiaal Aluminium
Afmeting 380 x 75 x 8 mm
Inclusief inbussleutel Ja