Modulair Carre-frame

Het grote voordeel van ons modulaire Carre-profiel is de mogelijkheid om hetzelfde textielframe te hergebruiken voor elke gewenste grootte van een beursstand.

Of je nu een kleine stand nodig hebt voor een evenement of een grotere opstelling voor een drukke beurs, het modulaire Carre-frame is dé oplossing. Dankzij de mogelijkheid om het frame op te delen, kun je gemakkelijk delen toevoegen of verwijderen om de perfecte afmetingen te creëren. Met behulp van onze handige extension set kunnen de verschillende delen van het textielframe moeiteloos aan elkaar worden gekoppeld. Dit betekent dat je niet telkens een nieuw textielframe hoeft aan te schaffen, wat op de lange termijn veel kosten bespaart.

Voor een onverlicht frame kun je het Carre 44-profiel gebruiken in combinatie met het Double 44-profiel of het Carre 80-profiel gebruiken in combinatie met het Double 80-profiel. Als je op zoek bent naar een verlicht 3D-frame, is het Carre 160-profiel in combinatie met de Lightbox Double 160 de perfecte keuze.

Bespaar kosten en blijf gebruikmaken van hetzelfde textielframe met ons modulaire Carre-frame!


Hoofdafbeelding Modulair Carre-frame