Kantoorscherm

Een scheidingswand, ook wel een kantoorscherm, ruimteverdeler, akoestische wand genoemd, is inzetbaar in elke gewenste ruimte. Met een scheidingswand deelt u ruimtes flexibel in. Het aluminium frame kan aan beide zijden worden voorzien van een doek. Het kantoorscherm zorgt voor sfeer en een betere akoestiek.

Meer privacy op de werkplek

Kantoorschermen zorgen voor meer privacy op de werkplek. Met deze ruimteverdeler deelt u ruimtes geheel naar eigen inzicht in. De wand is in elk gewenst formaat te verkrijgen. Het scherm zorgt ervoor dat werknemers minder last hebben van storende omgevingsgeluiden. Hierdoor kunnen ze zich beter op hun eigen werk focussen.

Het indelen van de beursstand

Naast meer privacy op de werkplek, kan het kantoorscherm ook ingezet worden op diverse beurzen of evenementen als cateringswand of sfeermaker. Onze textielframes zijn gemakkelijk te monteren en te verplaatsen. Als scherm adviseren wij de Double 80. Dit profiel kan zowel staand als hangend worden bevestigd. Onze staande profielen zijn te voorzien van baseplates, zodat deze stabiel blijven staan.

Verbeter de akoestiek op uw kantoor

Verbeter de akoestiek op uw kantoor door snel en eenvoudig geluidsabsorberend materiaal aan het scherm toe te voegen.