Etalage

Een etalage ontwerpen en inrichten is belangrijk. Wist u dat zo’n 98% van de consumenten een winkel niet binnen stappen door een lege of saaie etalage? Een etalage helpt om méér mensen te verleiden tot een bezoekje aan uw (winkel)pand.

Ga voor het textielframe speciaal ontworpen voor de etalage. Met de Double 49 tovert u de etalage om in een eye-catcher. De Double 49 is verkrijgbaar als open en closed textielframe. Het textielframe is te voorzien van een “block-out doek”. Het block-out doek zorgt ervoor dat de textiel poster geen licht door laat. Hierdoor zijn beide kanten van de foto op textiel goed zichtbaar.

Hoe werkt een block out doek

Het blockout doek zorgt ervoor dat de textiel poster geen licht door laat. Hierdoor zijn beide kanten van de foto op textiel goed zichtbaar.

Dubbelzijdig textielframe op maat gemaakt

Het textielframe kan compleet naar wens worden gemaakt, ongeacht de grootte van de etalage. De gemakkelijk wisselbare textielprint maakt het mogelijk dat de reclame-uiting binnen een handomdraai gewijzigd wordt. De textiel foto op de voor- en achterkant hoeft niet gelijk te zijn. Hierdoor creëert u twee verkoopsituaties.

Het dubbelzijdige textielframe is multifunctioneel

Ons dubbelzijdige textielframe is een zeer populair aluminium frame, dat in verschillende situaties gebruikt kan worden. Het frame wordt veel gebruikt als signage in de retail of als creatieve oplossing om ruimte van elkaar te scheiden in kantoren, restaurants of showrooms.

Veel gemaakte fouten bij etalage indeling

  • Veelgemaakte fout nummer 1:
    alle producten evenveel aandacht willen geven. Met het textielframe kunt u één of meerdere artikelen uitlichten. Wilt u nieuwe producten onder de aandacht brengen? Verander dan snel en eenvoudig de textielprint en creëer een nieuwe eye-catcher. Uiteraard kan de foto op textiel ook functioneren als decor voor uw uitgelichte producten.
  • Veel gemaakt fout nummer 2:
    Te weinig verlichting. Zorg voor goed werkende lampen in de etalage. Indien de textielprint als decor functioneert, legt u de focus op het artikel door hier het licht op te schijnen.