Enkelzijdige banner

EFKA haar enkelzijdige banner is speciaal ontworpen om reclame-uitingen vanaf een afstand zichtbaar te maken. Een constructie gemaakt van aluminium kan voorzien worden van een peesdoek van hoogwaardige kwaliteit, ook wel sublimatie print genoemd. De full-color spandoeken zijn ideaal om een reclameboodschap mee uit te dragen.

Ideale oplossing voor visibiliteit

Een textielframe is geschikt voor vele doeleinden. In onze indoor aluminium frames worden dekostof doeken met een platte pees strak gespannen. De enkelzijdige banner is de ideale oplossing voor visibiliteit op events, festivals en sportwedstrijden en kan ingezet worden als fotowand, wandreclame of wanddecoratie. De banner is duurzaam, spatwaterbestendig en kan in elk gewenst formaat besteld worden.

Maak uw presentatie compleet met banners

Naast enkelzijdige banners, verkoopt EFKA ook dubbelzijdige mobiele staande banners. Creëer spectaculaire banners in elke maat. Wissel eenvoudig de textielprint en verander meteen de uiting. Voor een kleine banner adviseert EFKA de Double 44. Het is een gebruiksvriendelijk product en niet meer weg te denken uit winkels, etalages, showrooms, beurs stands, kantoren en andere openbare gebouwen.